Imatge d'MMMM Studio

L'equip de dissenyadors que es fa càrrec de la imatge de l'edició d'aquest any és MMMM studio, format per Joan Brull, Gemma Fontanals i Gemma Terol, és l'encarregat per segon any consecutiu de dissenyar la imatge gràfica de la Festa Major. La voluntat de l’equip de l’administració de la Festa és repetir amb el mateix equip amb el que preparaven la Festa Major de 2020, que va ser finalment suspesa per motius de la pandèmia. 

MMMM Studio és un estudi de disseny, comunicació i direcció d'art que realitza projectes d'identitat corporativa, packaging i editorial, i peces de comunicació gràfica per a marques de cultura, gastronomia i benestar. L’objectiu de l’equip és que la seva feina "emocioni, diverteixi, faci pensar o agradi tant que no tinguis paraules per expressar-ho… MMMM". Com a estudi posa en valor la diversió, l’experimentació, les històries, el color, la sostenibilitat, el feminisme, el diàleg, la personalitat, la llibertat, l’humor, la imperfecció, la curiositat, el compromís social, la confiança i els reptes.

En aquesta ocasió s'han reinventant per presentar una imatge de la 'més típica' diferenciada de la del 2020 alhora que adaptada a la situació i les possibilitats actuals, i fan una proposta per la imatge del 2021 centrada en allò que és essencial: alegria, família, moviment i retrobament. La imatge fa ús d’un llenguatge gràfic molt present en l’imaginari col·lectiu, ara més que mai: el llenguatge científic. Així els elements essencials es converteixen en cèl·lules, molècules i teixits que s’entrelliguen i donen lloc a organismes més grans: balls, castells i tot tipus d’actes. Allunyant-se d’una aparença massa seriosa o acadèmica posa el focus en la part més festiva i colorista, assignant a cadascun dels elements una forma a mida i un color ben viu. Els trobarem plasmats dins un logotip tret de la taula periòdica, vistos sota la lent d’un microscopi o escampats creant patrons que, tot connectant aquests aspectes imprescindibles, deixen al descobert l’ADN de la festa.

FM 2021