Notícia

Lliurament de l'estampa de Sant Fèlix a l'alcalde de Vilafranca

26 de agost de 2021

Els Administradors de la Festa Major 2021 han fet entrega de l'original de l'estampa de Sant Fèlix a l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull. L'estampa és obra de l’artista Joan Hurtado ‘Canano’, amb la particularitat que és el segon any consecutiu que presenta la tradicional il·lustració del sant, ja que l’Administració ha repetit l’organització de la Festa Major suspesa l’any passat per la pandèmia.

En aquesta ocasió ha presentat una talla de fusta policromada, un primer pla del rostre del sant, realitzat amb tècnica mixta, però directament sobre la fusta.  A l’estampa, situats en un paisatge típicament penedesenc, l’autor hi afegeix cinc personatges que podrien simbolitzar el quintet administrador.

L'alcalde ha rebut l’original lliurat pels cinc administradors i administradores, a qui ha manifestat el seu agraïment per la dedicació que aquests dos anys han tingut amb la festa. Regull ha volgut assenyalar el reconeixement a l’Administració d’aquest any per la tensió afegida que suposa l’organització de la festa en la situació de pandèmia actual: “sempre els agrairé la seva dedicació a la festa i aquest any més que mai”. 

L’original, com cada any, presidirà el despatx d'Alcaldia fins que passi a formar part del fons exposat a la sala adjunta, coneguda com la Taula Rodona.