Notícia

Llambrusca rebrà el 0,7% dels beneficis de la Festa Major 2021

20 de juliol de 2021

Les Administradores i els Administradors de la Festa Major 2021 han anuciat en roda de premsa que el 0,7% del donatius privats que recapti la festa es destinaran enguany a Llambrusca, una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social que té com a missió millorar, mitjançant una atenció especialitzada, la qualitat de vida de les persones amb la malaltia d’Alzheimer o altres demències i dels seus familiars i cuidadors.

Llambrusca és una associació sense ànim de lucre que va néixer l’any 2002 com a delegació a l’Alt Penedès de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona i l’any 2006 es va independitzar de la seu barcelonina i va començar a funcionar de manera autònoma.

Les Administradores i els Administradors han acordat amb la Fundació la Caixa i Caixabank que aquesta vuitena edició de la FM Solidària es destini a Llambrusca, una entitat penedesenca molt arrelada pel treball que fa amb tants malalts que pateixen aquesta malaltia i les seves famílies. Gràcies a entitats com Llambrusca, liderada per gent voluntària, es cobreixen necessitats a les quals l’administració pública no arriba.

Per part de Caixabank, va intervenir Jonatan Romero, director de l’store Vilafranca, que es mostrava content “per tornar a col·laborar un any més amb la Festa Major en una vessant solidària i amb una entitat necessària i que tan bona feina fan pel territori”. Per part de Llambrusca, el seu president David Vizcaíno agraïa a les administradores i administradors per pensar i creure en el projecte Llambrusca i va donar les gràcies a la Caixa per creure en el projecte i fer-lo seu. Vizcaíno també va voleu agrair la tasca dels voluntaris de l’entitat ja que “sense ells Llambrusca no funcionaria” i va explicar que aquest donatiu serviria per “assegurar la continuació del projecte, finançar el dia a dia i poder millorar els serveis que ofereixen”.