Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca ha activitat el protocol per l’abordatge de les agressions sexistes i lgtbifòbiques.

30 de agost de 2021

Avui 30 d'agost, a les 00.30h, s’ha produït una agressió masclista a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès, a l'exterior del recinte del concert. 

Immediatament s’ha activat el protocol per l’abordatge de les agressions sexistes i lgtbifòbiques en espais públics i festius, que ha funcionat de manera correcta.

S’ha ofert tot el suport necessari a la víctima, s’ha interromput el concert que ja estava finalitzant per llegir un manifest de rebuig a aquest i a qualsevol altre tipus de violència.

Tal com preveu el protocol, els cossos de seguretat estan investigant el cas per adoptar les mesures que siguin oportunes.

Les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista, que atempta contra la llibertat i dignitat de les persones i que degrada a les dones que ho pateixen i a la ciutadania en general. Es un problema molt greu que la nostra societat no pot deixar silenciat.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, denuncia i rebutja totes les formes de violència masclista i continuarà treballant per a eradicar aquesta xacra. 

Així mateix, mostra el seu total recolzament a la víctima.
 

Vilafranca del Penedès, 30 d'agost de 2021