Notícia

La Festa Major 2021 presenta el marxandatge oficial

02 de juny de 2021

Les administradores i administradors de la Festa Major 2021 han presentat a Caves Mascaró el marxandatge oficial de la Festa Major de Vilafranca. 
En primer lloc es van presentar les samarretes, dissenyades per MMMM Studio, l’equip de dissenyadors encarregat de crear la imatge gràfica de la Festa Major 2021. 

Pel que fa a les samarretes d’adult, s’han fet dos models. Un primer model és una samarreta de color gris amb la imatge corporativa de la festa, amb el logotip en gran. El segon model s’ha confeccionat en dos colors diferents: vermell i negre. L’estructura i elements del coet que hi apareixen simbolitzen les parts de la terra. Aquest disseny també el trobem en la samarreta de tirants.

En paraules de l’equip de dissenyadors, “enguany partim de la idea d’estudiar i desglossar la Festa Major i els seus elements des d’una mirada científica per poder trobar allò essencial que fa la nostra celebració tant important. Així per una de les samarretes hem generat un gràfic explosiu que analitza l’interior d’un tro i la seva composició, com si de les capes de la Terra es tractés. La tronada és sempre un moment molt esperat, com ho és la festa d’aquest any. Ens ha semblat que la imatge del tro plasmada a la samarreta ho podia representar molt bé”.

En les samarretes infantils apareixen els quatre elements de la festa que apareixen en el logotip de la FM 2021, però formant una cara somrient amb les formes i colors que representen els quatre pilars que formen la Festa Major: alegria, família, moviment i retrobament. Aquesta samarreta es troba en color negre i en tirants de color blanc.

A part de les samarretes, les administradores i administradors han presentat:
•    el polo, de color negre i amb el logotip brodat a un costat i en color, i que està disponible en talles normals i entallades
•    la bossa de mà, que comparteix disseny amb les samarretes infantils
•    la polsera de la Festa Major, en tres models diferents: de color verd, de color vermell i una altra combinant els quatre colors de la imatge gràfica d’aquest any

Tots aquests productes de marxandatge se sumen als dos que van ser presentats setmanes enrere: les mascaretes negres amb l’estampat a color de les formes dels elements de la Festa Major i la nova figura del Festiari, la galerona del Ball de les Gitanes. 

En la presentació els dissenyadors de la imatge gràfica de la FM 2021 explicaven que “la nostra intenció era generar peces alegres i plenes de vitalitat, inspirades per les ganes de celebrar aquest moment tan esperat. Ha estat un plaer per nosaltres poder repetir el procés per segon any consecutiu, i una oportunitat per explorar un altre punt de vista i idees noves”.

Per reforçar la presentació del nou marxandatge, les administradores i els administradors han estrenat un anunci realitzat per La Fatxenda que ja està disponible a les xarxes socials. El vídeo s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració de les ballarines de l’Escola de Dansa Assumpta Trens, secció del Casal - Societat La Principal.