Notícia

Demà es reprèn la venda d’entrades per als actes tradicionals

17 de agost de 2021

Demà dimecres 18 d’agost es reprèn la venda d’entrades per als actes tradicionals de la Festa Major 2021. A partir de les 9h s’obrirà la venda per Internet a l’adreça: https://entradas.codetickets.com/entradas/festamajor2021vilafrancaactestradicionals.

L’Ajuntament de Vilafranca demana disculpes per la situació viscuda divendres passat quan, per un problema d’un proveïdor extern, el sistema de reserva va fallar. Malgrat que s’havia fet una previsió d’afluència, aquesta va quedar sobrepassada per la gran demanda des d’hores abans d’obrir la venda i en l’hora punta de les 9h quan es va obrir. Els problemes s’han solucionat contractant una nova plataforma de venda que demà ja serà operativa.

L’Ajuntament agraeix la paciència de totes les persones que aquests dies han intentat fer la reserva i remarca que el mecanisme s’activarà a les 9h de demà dimecres i no abans.

Les persones que no tinguin accés a Internet ni a mitjans telemàtics podran reservar entrades presencialment al Servei de Cultura (c/ Escorxador, 19-21 Vilafranca), de dilluns a divendres de 16 a 21h. Es poden adquirir un màxim de 4 entrades per persona, excepte per al Pregó i per a l'acte de lluïment del dia 31 al matí i la processó a la Girada a la tarda, on només es podran adquirir 2 reserves per persona.

Entrades reservades amb l’anterior plataforma

Cal remarcar que el nombre d’entrades disponibles per a cada acte és únic, és a dir, que quan s’hagin exhaurit les entrades, no n’hi haurà de disponibles ni per Internet ni presencialment.

Així mateix, les entrades que divendres es vagin poder reservar mitjançant l’anterior plataforma seran vàlides sempre que els/les usuaris/àries hagin rebut el correu de confirmació amb el codi de verificació corresponent.

 

Reserva responsable

Es demana expressament que, per respecte a una festa patrimonial i històrica com és la Festa Major de Vilafranca, tothom sigui responsable i curós a l’hora d’adquirir entrades per als actes tradicionals, i que sols es reservin entrades per als actes on efectivament es tingui possibilitat i intenció d’assistir. Cal evitar situacions que s’han produït en altres festes majors on s’han vist moltes cadires buides, malgrat que les entrades per als actes estaven exhaurides i que molta gent s’havia quedat sense possibilitat d’accedir-hi.

 

Anul·lació de reserves

Així mateix, es recorda que hi ha la possibilitat que les persones que hagin adquirit entrades per Internet puguin anul·lar-les en cas que finalment no hi puguin assistir. Igualment, les persones que les hagin adquirit presencialment, poden adreçar-se al Servei de Cultura-l’Escorxador per anul·lar-les.

 

Accés als actes

Finalment, es demana que les persones que tinguin entrada accedeixin als actes mitja hora abans del seu inici, per facilitar el control d’accés i per evitar l’acumulació de públic en els accessos a última hora.