Festa Major dels Petits

L'1 de setembre tindrà lloc la Festa Major dels Petits, aquest any amb algunes novetats per adaptar la celebració al protocol de seguretat Covid19. Pel quintet administrador era fonamental tirar endavant la Festa Major dels Petits, per fer “la millor Festa Major possible” sempre amb actes sanitàriament segurs, tant pels balladors com pel públic.


La Festa Major dels Petits adaptada anirà precedida de la tronada i el Pregonet, que anirà a càrrec de l’equip femení de l’Atlètic Vilafranca.
Al matí, si les autoritats sanitàries ho permeten, es realitzarà l’actuació de lluïment dels Falcons i la diada castellera al pati de l’Institut Milà i Fontanals.

El procés d'inscripció s'engega amb un total de 263 places en els 16 balls que hi tenen representació.
Els infants també tenen opció de formar part dels Falcons i de les Colles Castelleres infantils. En aquest cas, cal posar-se en contacte directament amb cada colla.
Es donarà prioritat per participar a la Festa Major dels Petits als infants empadronats a Vilafranca o bé que ho estigui com a mínim el pare o la mare o el tutor/a legal. Els nens i nenes d’altres municipis podran inscriure-s'hi un cop ho hagin fet els infants de Vilafranca i partir del resultat del sorteig que definirà els horaris.

El període de preinscripció serà del 7 a l’11 de juliol  
El tràmit es podrà fer en línia a través del tràmit de la seu electrònica de l'Ajuntament de Vilafranca o de forma presencial al Servei de Cultura, a l’Escorxador (c. de l’Escorxador, 21), de dilluns a dijous, de 17 a 19 h.

Sorteig de lletres el 13 de juliol
El dimarts 13 de juliol, a les 20h a l’Escorxador, es farà el sorteig de les lletres que definiran els horaris d’inscripció seguint l’ordre alfabètic de manera que cada família tindrà assignada una franja horària per inscriure’s. La taula d’horaris es podrà consultar a la web de l’Ajuntament i es farà arribar a les famílies per correu electrònic.

Les inscripcions es faran el 15 i 16 de juliol
El dijous 15 i divendres 16 de juliol, de 17 h a 21h, es faran les inscripcions a l’Escorxador. Si el ball que es tria en primera opció està ple, se n’oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Per a fer la inscripció serà imprescindible haver fet la preinscripció (caldrà confirmar-ho portant el resguard o indicant el número de referència) i portar un document que acrediti l’edat de l’infant, i omplir i signar els formularis d’inscripció.